Puuderi-Puoti
» Etusivu
» Hinnasto
» Hieronnat
» Laitehoidot
» Jalkahoito
» Kasvohoidot
» Mikroneulaus
» Sokerointi
» Tuotteet
» Sijainti
Tilaa lahjakortti tästä!
Tilaa lahjakortti tästä!
Laitehoidot

Ultraäänihoidot

Ihon syväpuhdistaja ja solujen uudistaja, joka käyttää hyväkseen ultraääntä. Ultraäänikuorinta irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja elvyttää ihoa sekä syväpuhdistaa huokosia.

Iho tuntuu heti puhtaammalta ja nuorekkaammalta. Parantaa
myös arpia, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja edistää aineiden imeytymistä.

Ultraäänikuorinta on hellävarainen mutta tehokas tapa
hoitaa ihoa. Ei riko ihoa eikä aiheuta muita epätoivottuja
sivuvaikutuksia. Hoidon suorittaminen on helppoa ja palkitsevaa.
Hoitotulokset näkyvät jo ensimmäisellä kerralla.


Kuorinta


Imeytys
Caretech RF-Gryo kasvo-ja vartalohoidot

Katso hämmästyttävät tulokset!
CARETECH RF - CRYO Multipolaarinen radiofrekvenssihoito
Kosmetologisiin hoitoihin hyväksytty radiofrekvenssilaite!

Radiofrekvenssi eli RF-hoito

Caretech RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho "kutistuu" ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Multipolaarinen RF, joka toimii 6:lla elektrodilla vain käsiteltävällä alueella, koska taajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän voimaa, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

Caretech RF Cryo on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Caretech RF-laitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon ja kudoksen kaikkia kerroksia ja lisää kollageenin muodostusta joka on kiinteyden perusta sekä vaikuttaa rasvasoluihin ja selluliittiin. Lämpö lisää verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista. Tuloksena on tasaisempi ja sileämpi iho. Iho kiinteytyy ja pienet rypyt ja juonteet häviävät.

Lämpöneulaus

Uutuus, joka poistaa nopeasti ja tehokkaasti häiritsevät pintaverisuonet vartalolta ja kasvoilta!

Lämpöneulaus edustaa uusinta tekniikkaa couperosan, hiusverisuonten, teleangiektasioiden sekä punaisten pistemäisten verisuoniluomien poistossa. Kosmeettisesti häiritseviä suonia voi
esiintyä kaikilla vartalon eri alueilla. Yli 70 % aikuisväestöstä kärsii niistä ennemmin tai myöhemmin. Säärissä, reisissä, kasvoilla ja muualla vartalolla olevat häiritsevät pintaverisuonet häviävät
pysyvästi. Lämpöneulauksella pystytään hoitamaan pieniä, halkaisijaltaan alle 1 mm suonia sekä alueita, joita ei voi käsitellä mikroskleroterapialla (lääkärin tekemä ruiskutushoito).
Toisin kuin laser- tai diatermiahoidoissa, lämpöneulauksessa ei ole sivuvaikutuksia, kuten vaaraa ihon pigmentoitumiseen, arpeutumiseen tai palovammoihin, eikä se ole niin kivuliasta.
Hoito on todella tehokasta. Hoitolakäynnin aikana (30 min.) ehtii poistamaan 40-50 cm pintaverisuonia. Hoidon hinta on 85 euroa. Useimmiten suoni poistetaan kertahoidolla, tarvittaessa hoito uusitaan kolmen viikon kuluttua.
Keskimäärin asiakkaat käyvät hoidossa 1-3 kertaa. Hoidon jälkeen asiakas voi heti palata arkipäivän rutiineihin.

Lämpöneulaushoidon edut
• Hiussuonet häviävät heti
• Pysyvät tulokset
• Voidaan käyttää kaikilla vartalon alueilla
• Kaiken värisille ihoille
• Kaikkina vuodenaikoina
• Helppokäyttöinen
• Ei sivuvaikutuksia
• Poistaa myös luutasuonet jaloista